Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir’de bulunmaktan ve burada görev yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de çalışmalarının göz doldurduğunu belirtti. Üniversitemizin bölgesinin kalkınmasına dair çok çeşitli projeler ürettiğini ve bu projelerin bölge halkının da yararına olduğunu vurgulayan Yurdagül, başarılı çalışmalarından dolayı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine teşekkür etti.

Göreve geldiği günden bu yana tüm çabalarının Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini belli bir seviyeye çıkarmak olduğunu ve bunu da ellerinden geldiğince başardıklarını anlatan Rektör Karakaya, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinin parlayan yıldızı yapacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’e teşekkür etti.

.