Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 10 Aralık 2020 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin son yıllarda önemli gelişmelere imza attığını dile getiren Fatih Dağlı ve Seyit Ahmet Yıldız, fiziki gelişmenin yanı sıra akademik gelişmenin de önemli başarıları beraberinde getirdiğini söylediler. 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde lider ve çalışmalarıyla model bir üniversite olma amacıyla sürekli kendini yenilediğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizde kaliteden ödün verilmeden bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif birçok çalışma yapıldığını belirtti. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerin devam ettiği süreçte öğrenci odaklı bir anlayışla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini anlatan Rektör Karakaya, aynı zamanda bu çalışmalarla diğer üniversitelere de model olmaya çalıştıklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız’a çalışmalarında başarılar diledi.