Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın sunumunun ardından Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek “AYDEP ve Eğitimde Kalite Güvence Sistemi” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Sürecin işleyişi ve uygulanışını anlatan Şimşek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin  eğitimde kalite güvence sistemini AYDEP ile başlattıklarını belirtti.

Prof. Dr. Hüseyin Şimşek’in sunumunun ardından Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk söz alarak “Bütünleşik Yönetim Sistemleri” hakkında sunumunu gerçekleştirdi.

Sunumların ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi YÖK İzleme Takımının sorularını yanıtladı.

YÖK İzleme Takımı daha sonra akademik birim yöneticileri, idari personel ve öğrencilerle de bir araya gelerek KGBR’de yer alan gelişmeye açık yanlar konusunda yapılan çalışmalar ve uzaktan eğitim sürecindeki uygulamalar hakkında istişarelerde bulundu.

Görüşmelerin ardından YÖK İzleme Takımı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya tekrar bir araya gelerek ziyaret sürecini ve izleme raporunda yer alacak hususlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.